Cart 0
Cart 0
logo white cut_t.png

Guiding Creative Women to Success

Δημιούργησε μια επιτυχημένη επιχείρηση μέσω της τέχνης του Creative Coaching

kalifos effoertless living.jpg

Kalifos-Greek Island Effortless Living

Χτίσε τη δημιουργική επιχείρηση και ζωή που ονειρεύεσαι!

Έχεις ένα ή περισσότερα δημιουργικά ταλέντα, αλλά δεν ξέρεις πώς να τα αξιοποιήσεις επιχειρηματικά;

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο brand γύρω από αυτά;

Θέλεις να έχεις έναν επιτυχημένο τρόπο ζωής που συμπεριλαμβάνει την καλλιτεχνική σου έκφραση;

Θέλεις να αξιοποιήσεις αποτελεσματικές τεχνικές και στρατηγικές για την επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών σου στόχων;

Θέλεις η καθημερινότητά σου να είναι εύκολη και ανεπιτήδευτη όπως μία ημέρα σε ένα ελληνικό νησί;

Σε όποιο στάδιο του δημιουργικού σου ταξιδιού κι αν βρίσκεσαι, η Kalifos είναι εδώ για να σε υποστηρίξει και να σε οδηγήσει σε μια επιτυχημένη καριέρα και ευτυχισμένη ζωή.


Απελευθέρωσε τη δημιουργικότητα σου
μέσα από την τέχνη
του Creative Coaching

Kalifos [kali+fos] : Καλό Φως

Η Kalifos - Greek Island Effortless Living, αναδύθηκε μέσα από το φως των ελληνικών νησιών. Kalifos σημαίνει να απολαμβάνεις τη στιγμή αναπνέοντας το δροσερό αέρα της θάλασσας και με αυτή τη διάθεση να αποδέχεσαι τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σου.

Αντλώντας έμπνευση από την πλούσια κληρονομιά και κουλτούρα των ελληνικών νησιών η Πόπη Δημητροπούλου δημιούργησε προγράμματα Career & Business Coaching για να βοηθήσει τη σύγχρονη γυναίκα δημιουργό να μεταμορφώσει και να αναπτύξει την επαγγελματική της ζωή. 

Μέσα από το Creative Coaching και τεχνικές προσωπικής ανάπτυξης, η Kalifos σε ενεργοποιεί να ανακαλύψεις τα δικά σου μοναδικά ταλέντα, να διευρύνεις την οπτική σου και να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό brand. 

Η Kalifos απευθύνεται σε εσένα, τη δυναμική δημιουργική γυναίκα, που έχεις τη θέληση να πετύχεις!

The universe buries strange jewels deep within us all, and then stands back to see if we can find them. The hunt to discover those jewels—that’s creative living.
— Elizabeth Gilbert

Creative Business Coaching For...

Creative Souls, Artists, DesignersCreators, CraftersCoachesWritersBloggers,Small Business OwnersGraphic DesignersInterior DesignersPhotographers

Μέσω του προγράμματος Greek Island Effortless Livingφέρνουμε εσένα στο επίκεντρο για να :

  • Δημιουργήσεις ένα ξεκάθαρο όραμα γύρω από την καριέρα σου ως δημιουργός.
  • Αποκτήσεις μια θετική νοοτροπία γύρω από τα χρήματα.
  • Κινητοποιηθείς & να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητα σου.
  • Δημιουργήσεις νέες καινοτόμες ιδέες.
  • Κατανοήσεις τα δυνατά σου στοιχεία & πως να τα χρησιμοποιείς.
  • Διαχειρίζεσαι μια κερδοφόρα επιχείρηση με συγκεκριμένους στόχους & πλάνο.
  • Ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική.
  • Οργανώσεις τη δουλειά σου με παραγωγικό τρόπο.
  • Ανακαλύψεις τις βασικές σου αξίες & ποια είναι η δική σου μοναδική ιστορία.
  • Βάλεις τη δική σου σφραγίδα με ένα μοναδικό Brand.

 

Για τις δημιουργούς που θέλουν να βρουν τη μοναδική τους ταυτότητα και να χτίσουν ανέμελα μια επιτυχημένη ζωή & καριέρα.

Popi_Dimitropoulou_1.jpg

Η Πόπη Δημητροπούλου, Creative Business Coach με ανθρωπιστικές σπουδές και πολυετή εμπειρία στον χώρο της τέχνης, των μουσείων και του εμπορίου είναι η γυναίκα πίσω από την KALIFOS-Greek Island Effortless Living.

"...Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι να είσαι μια δημιουργική γυναίκα και να αισθάνεσαι ότι δεν βρίσκεσαι εκεί που θα ήθελες προσωπικά και επαγγελματικά. Μεγαλώνουμε με ελπιδοφόρα όνειρα, μα στην πορεία της ζωής χάνουμε την πυξίδα μας και αποπροσανατολιζόμαστε από το σκοπό μας.

Δεν ξέρω αν έχεις ποτέ επισκεφτεί ένα ελληνικό νησί, (εάν όχι, πίστεψέ με πρέπει οπωσδήποτε), εκεί λοιπόν τα πράγματα κυλούν διαφορετικά, η ζωή είναι πιο απλή, το φως μαγικό, με ένα αεράκι που σε ανανεώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι όλα είναι ξεκάθαρα και δυνατά να συμβούν. Το μυαλό ηρεμεί, το σώμα ανανεώνεται και η ψυχή απελευθερώνεται!

Αυτός ήταν ο σκοπός μου όταν δημιούργησα την KALIFOS-Greek Island Effortless Living, να μεταφέρω στην καθημερινή σου ζωή το αίσθημα του island living.  

Ένας τρόπος να ζεις ανέμελα, να γνωρίζεις ποια είσαι και τι μπορείς να πετύχεις. Να δημιουργείς απεριόριστα, με συγκεκριμένο σκοπό, να εργάζεσαι με πάθος και να απολαμβάνεις περισσότερο!

Έχοντας συνεργαστεί με εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς, και έχοντας πάνω από 1000 ώρες coaching στο ενεργητικό μου, θεωρώ πως οι προκλήσεις υπάρχουν πάντα. Αλλά η δική μου προσωπική εμπειρία και η πορεία των πελατών μου, μου δίδαξε το εξής σημαντικό: "Όλα είναι εφικτά αρκεί να το αποφασίσεις, αρκεί να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να του επιτρέψεις να ζήσει στην καλύτερη εκδοχή του."

xx Popi

Schedule a free call with me!

Testimonials

Έχω μεταμορφωθεί σε ένα καλύτερο, πιο επιτυχημένο άτομο με τη βοήθεια της Πόπης. Πριν ήμουν αβέβαιη και έκρυβα ποια πραγματικά είμαι, αλλά με την προοπτική και τις συμβουλές της, έχω γίνει κάποια για την οποία είμαι πραγματικά περήφανη. Μοιράστηκε αυτό που έπρεπε να ακούσω όταν έπρεπε να το ακούσω. Είδα την επιχείρησή μου να αυξάνεται κατά 56% ενώ δουλεύαμε μαζί. Καταπληκτικά πράγματα συμβαίνουν όταν έχεις το σωστό άτομο να σε καθοδηγήσει μέσα από τα εμπόδια του ταξιδιού σου. Ελπίζω να συνεργαστώ και πάλι με την Πόπη όταν το μυαλό μου αρχίζει να μπλέκεται με την καρδιά μου! "

Rachel S., Συγγραφέας [Dallas, USA]

Σήμερα νιώθω ότι βρίσκομαι στον πιο όμορφο και χρωματιστό κάμπο που υπάρχει στη γη. Ενώ, πλέον, έχω την ελευθερία να κυλιέμαι στα χορτάρια και να ακουμπώ αυτό που λένε "ευτυχία". Τί άλλαξε; Καταρχάς γνώρισα το life coaching μέσα από τα μάτια της Πόπης. Από το δεύτερο ραντεβού όμως (δεν υπερβάλλω), διαφάνηκε ότι η ζωή μου άρχισε να αλλάζει (προς το καλύτερο).  Νιώθω δημιουργική, παραγωγική κι άρα ευτυχισμένη. Αν μπορούσα να κάνω το ταξίδι του coaching  απ'την αρχή θα είχα, ήδη πακετάρει τις "βαλίτσες" μου.

Βαλίσια Βυζα, [Blogger, Ραδιοφωνική Παραγωγός]

 

Βρήκα την Πόπη όταν βρισκόμουν σε ένα σημείο της καριέρας μου, όπου αισθανόμουν  εξαντλημένη: αμειβόμουν πολύ λίγο για τις υπηρεσίες μου (ως φωτογράφος), έβαζα υπερβολικό χρόνο σε διαδικαστικά πράγματα και ελάχιστο στην ανάπτυξη της επιχείρησής μου. Το αποτέλεσμα ήταν να νιώθω απογοητευμένη, να αναλαμβάνω δουλειές που δεν μου ταίριαζαν και δεν εκπροσωπούσαν αυτό που είμαι.
Με την Πόπη πάτησα το κουμπί της "επανεκκίνησης"! Απέκτησα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, βρήκα που θέλω να εστιάσω  ανακάλυψα το όραμά μου και έχτισα μια επιχείρηση που πραγματικά εκφράζει το ποια είμαι. Τώρα αναλαμβάνω μόνο projects που μιλούν στην καρδιά μου, έχω μια νέα τιμολογιακή πολιτική και όλη αυτή η μετάβαση στη ζωή μου έγινε χάρη στην Πόπη. Με υποστήριξε καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού με έναν μοναδικό τρόπο και δεν μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά.

Stephanie J., Φωτογράφος [London]

karsten-koehn-408187-unsplash.jpg

    Take the first step and learn more about...

Be the first to know of our retreats.

GET REGULAR INSPIRATION IN YOUR INBOX…

I agree with Terms & Services *

 

jason-briscoe-149767-unsplash.jpg

Join our Instagram Community

 @kalifos_effortless_living