Testimonials

"Έχω μεταμορφωθεί σε ένα καλύτερο, πιο επιτυχημένο άτομο με τη βοήθεια της Πόπης. Πριν ήμουν αβέβαιη και έκρυβα ποια πραγματικά είμαι, αλλά με την προοπτική και τις συμβουλές της, έχω γίνει κάποια για την οποία είμαι πραγματικά περήφανη. Μοιράστηκε αυτό που έπρεπε να ακούσω όταν έπρεπε να το ακούσω. Είδα την επιχείρησή μου να αυξάνεται κατά 56% ενώ δουλεύαμε μαζί. Καταπληκτικά πράγματα συμβαίνουν όταν έχεις το σωστό άτομο να σε καθοδηγήσει μέσα από τα εμπόδια του ταξιδιού σου. Ελπίζω να συνεργαστώ και πάλι με την Πόπη όταν το μυαλό μου αρχίζει να μπλέκεται με την καρδιά μου! "

Rachel S., Συγγραφέας [Dallas, USA]

 

Βρήκα την Πόπη όταν βρισκόμουν σε ένα σημείο της καριέρας μου, όπου αισθανόμουν  εξαντλημένη: αμειβόμουν πολύ λίγο για τις υπηρεσίες μου (ως φωτογράφος), έβαζα υπερβολικό χρόνο σε διαδικαστικά πράγματα και ελάχιστο στην ανάπτυξη της επιχείρησής μου. Το αποτέλεσμα ήταν να νιώθω απογοητευμένη, να αναλαμβάνω δουλειές που δεν μου ταίριαζαν και δεν εκπροσωπούσαν αυτό που είμαι.
Με την Πόπη πάτησα το κουμπί της "επανεκκίνησης"! Απέκτησα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, βρήκα που θέλω να εστιάσω  ανακάλυψα το όραμά μου και έχτισα μια επιχείρηση που πραγματικά εκφράζει το ποια είμαι. Τώρα αναλαμβάνω μόνο projects που μιλούν στην καρδιά μου, έχω μια νέα τιμολογιακή πολιτική και όλη αυτή η μετάβαση στη ζωή μου έγινε χάρη στην Πόπη. Με υποστήριξε καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού με έναν μοναδικό τρόπο και δεν μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά.

Stephanie J., Φωτογράφος [London]

 

"To Creative Business Coaching με την Πόπη, με βοήθησε να αποκτήσω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και μου έδωσε τη σαφήνεια που χρειαζόμουν για να κάνω μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα μου. Η ανοιχτή και εγκάρδια προσωπικότητα της με βοήθησε να αισθάνομαι άνετα να μοιράζομαι αυτό που συνέβαινε στη ζωή μου και ένιωθα κατανόηση και υποστήριξη. Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε αλλαγές στη ζωή σας, συστήνω ιδιαίτερα να δοκιμάσετε το πρόγραμμα Greek Island Effortless Living."

Patti Paccagnan RN, ΒΝ, ACC - Wellness Coaching  &  Consulting, [Calgary, Canada]

Υπέροχος, θετικός, χαμογελαστός και χρήσιμος άνθρωπος που λατρεύει τη δουλειά της. Οι ερωτήσεις της μπαίνουν κατευθείαν στην ουσία, η επικοινωνία είναι ξεκάθαρη και άμεση και ο χρόνος στο γραφείο της παραγωγικός από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Με καθοδήγησε ώστε να βάλω τη σκέψη μου σε τάξη με αποτέλεσμα να είμαι πιο αποδοτικός στο φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα. Έχω πλέον πιο ξεκάθαρη οπτική για τις καταστάσεις, καθώς είμαι εγώ αυτός που προσδιορίζει την αυτοεκτίμηση μου και οχι η γνώμη των άλλων. Η συνεργασία με την Πόπη Δημητροπούλου είναι επένδυση.

Αλέξανδρος Παπαγρηγοράκης, Personal Trainer

Ένας υπέροχος άνθρωπος που και μόνο αντικρίζοντας το υπέροχο χαμόγελο της και την γεμάτη θετική ενέργεια ψυχή της όλα μοιάζουν απλά. Μπήκε στη ζωή μου σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και της οφείλω τη δύναμη με την οποία αντιμετωπισα μια σειρά από πολύ άσχημα γεγονότα και είμαι εδω ζωντανή και γεμάτη ελπίδα!!! Το πιο σημαντικό όμως για εμένα είναι πως λατρεύει αυτό που κάνει γι'αυτό και το κάνει με τόση επιτυχία και πάνω απ'όλα αντιμετωπίζει τον καθένα μας σαν άνθρωπο και όχι σαν πελάτη. Ευγνωμονώ λοιπόν που υπάρχει στη ζωή μου!!!!

Ηλιάνα Παγκαλίδου

 

"Αν πηγαίναμε το χρόνο 12 μηνες πίσω θα έλεγα ότι βρισκόμουν σ'ένα βάλτο. Από εκείνους που βλέπουμε στις ταινίες. Σκοτεινοί. Ομιχλώδεις. Κι εγώ ανήμπορη να βρω μια σωτηρία ή έστω μια βοήθεια. Σήμερα νιώθω ότι βρίσκομαι στον πιο όμορφο και χρωματιστό κάμπο που υπάρχει στη γη. Ενώ, πλέον, έχω την ελευθερία να κυλιέμαι στα χορτάρια και να ακουμπώ αυτό που λένε "ευτυχία". Τί άλλαξε; Καταρχάς γνώρισα το life coaching μέσα από τα μάτια της Πόπης. Στην αρχή σκέφτηκα ότι αποτελούσε άλλη μια αμερικάνικη εφεύρεση που περιείχε υπερβολή, υποσχέσεις και πώληση ονείρων. Από το δεύτερο ραντεβού όμως (δεν υπερβάλλω), διαφάνηκε ότι η ζωή μου άρχισε να αλλάζει (προς το καλύτερο). Για μένα το κύριο μέλημά μου ήταν να βρω την ευτυχία. Και για να το επιτεύξω αυτό έπρεπε να αλλάξω δουλειά και να βελτιώσω τις σχέσεις μου μέσα από τη δική μου αυτοβελτίωση. Δεδομένου ότι τότε δούλευα μ'ένα συγκεκριμένο και πολύ αυστηρό πρόγραμμα , με βάρδιες, έννοιες όπως ο αυθορμητισμός είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Έτσι μαζί με τη coach δουλέψαμε, μέσα από μια σειρά από τεστ, για το τί θα μου ταίριαζε περισσότερο.Ήταν πασιφανές. Αγαπώ τις λέξεις, το διαδίκτυο και τη μουσική. Οπότε τί κάνει νιάου-νίαου στα κεραμύδια; Blogging!

Aυτό τον καιρό γράφω στο ihappy.gr και παράλληλα ετοιμάζω το δικό μου, προσωπικό blog. Και το κερασάκι στην τούρτα; Τις Τετάρτες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ραδιοφωνάρω στη διαδικτυακή συχνότητα του amagiradio.com. με κινηματογραφική μουσική.Έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να βλέπω τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να βρίσκομαι μαζί και μπορώ να πω, μετά σιγουριάς, ότι η ποιότητα ζωής μου έχει ανέβει κατακόρυφα.Νιώθω δημιουργική, παραγωγική κι άρα ευτυχισμένη. Αν μπορούσα να κάνω το ταξίδι του life coaching απ'την αρχή θα είχα, ήδη πακετάρει τις "βαλίτσες" μου."

Βαλίσια Βυζα, [Blogger, Ραδιοφωνική Παραγωγός]

 

"Είναι στιγμές που αισθάνεσαι αδύναμος να ονειρευτείς, ανίκανος να αλλάξεις, ανίσχυρος να αποφασίσεις.Στιγμές που απαιτούν αφύπνιση, στήριξη, καθοδήγηση και κυρίως "αιτία".Ένα δώρο που το όφειλα στον εαυτό μου και εσύ μου το χάρισες γιατί έχεις το χάρισμα. Πόπη μου σ' ευχαριστώ! "

Κάτια Μπάκα - Φωτογράφος

 

"Και  όπως λένε στο coaching για κάποιο λόγο συναντιόμαστε με κάποιους ανθρώπους...όχι τυχαία και με κάποιο τρόπο συνδεόμαστε ή όχι! Έτσι λοιπόν βρέθηκα με την Πόπη, σίγουρα όχι τυχαία κ σίγουρα για να με βοηθήσει να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω τη ζωή μου, τις επιλογές μου, τα όνειρα μου! Για όλα αυτά με βοήθησες αγαπημένη μου Πόπη αλλά και για άλλα. Για να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση μου, να νιώσω δυνατή, ότι δεν είμαι μόνη μου και ότι έχω τη δύναμη να ακολουθήσω και να υλοποιήσω τα όνειρα μου! Την είχα τελικά τη δύναμη αλλά δεν το ήξερα. Εσύ μου έδειξες το δρόμο να τη βρω!Δεν θα την έβρισκα μάλλον ποτέ χωρίς εσένα ή ίσως την έβρισκα αλλά αργά. Σε ευχαριστώ κ σε ευγνωμονώ!"

Χριστίνα Β. Fashion Blogger

 

"Όταν τα απρόοπτα γεγονότα έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή μου, άρχισα να χάνω την αυτοκυριαρχία μου, την ανεξαρτησία μου, την δημιουργικότητά μου. Μέχρι την πρώτη συνάντηση με την Πόπη. Η θετική της ενέργεια και η πίστη στην αισιοδοξία, ήταν για μένα κινητήριος δύναμη για τις αλλαγές που καταφέρνω στη ζωή μου.Νιώθω ότι με ταρακούνησες σα να μου λες "Ξύπνα! Κοιμάσαι και η ζωή σε χαιρετάει! "Είναι μοναδική η αίσθηση της δύναμης που αποκτάς με το Business Coaching."

Κωνσταντίνα Ε. Εκδότρια

 

" Το life coaching ξεκίνησε για μένα σαν την εβδομαδιαία μου τονωτική ένεση θετικής ενέργειας και κατέληξε να με μεταμορφώσει. Άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τον εαυτό μου, τη δουλειά μου και τη ζωή μου και κατά συνέπεια και ο τρόπος που με βλέπουν και οι άλλοι. Δεν είναι τυχαίο ότι πλέον όπου πάω με ρωτάνε τί έχω κάνει και έχω ομορφύνει τόσο και αν είμαι ερωτευμένη. Αν και το ποιο χειροπιαστό παράδειγμα είναι ότι μέσα σε ένα μήνα δέχτηκα 4 προτάσεις για δουλειά κάτι σχεδόν αδιανόητο για την περίοδο που ζούμε και σίγουρα δεν είναι σύμπτωση, γιατί επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.Το πιο ιδιαίτερο κεφάλαιο του Life Coaching ειναι η coach μου η Πόπη. Με κέρδισε με την ικανότητα της να μεταδίδει τόση ενέργεια και η βοήθεια της να κάνω δικό μου ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Το πιο ουσιαστικό όμως χάρισμα της είναι η ενσυναίσθηση! Πόπη πραγματικά πολύ σε ευχαριστώ για αυτό το ταξίδι μας! "

Kατερίνα Ν. Φαρμακευτικός Αντιπρόσωπος

 

"Μέσα από το Life Coaching ανακάλυψα τη δύναμη μου και την αγάπη που έκρυβα χρόνια για πολύ δικούς μου ανθρώπους.Πιστεύω πως μόνο ένας άνθρωπος σαν την Πόπη με τόσο θετική ενέργεια, αγάπη και καθαρή αύρα μπορεί να μπει στη ψυχή σου και να τα αλλάξει όλα προς το καλύτερο."

Ντιάνα Κ. Sales Manager