Taradise

 
Taradise.jpg
Tara Atsalis Gundersen.jpg

Tara Atsalis -Taradise

Παρόλο που συναντηθήκαμε με την Tara μόνο μέσω του ψηφιακού "κόσμου" του Instagram, ένιωσα αμέσως το πάθος της, καθώς μου μιλούσε για το μοναδικό της concept κατάστημα "Taradise" στη Φλόριντα. Μίλησα μαζί της για την ελληνική της κληρονομιά, για το πώς οι μη Έλληνες ανταποκρίνονται στη μεσογειακή συλλογή του Taradise, για τα όνειρά της και τα αγαπημένα της νησιά.

 

Τara, πού ζεις, ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι;

Ζω στο North Palm Beach στη νότια περιοχή της Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα έπρεπε να πω ότι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι θα είναι πάντα η οικογένειά μου, ο σύζυγός μου και οι στενοί μου φίλοι. Και πολλοί από τους πελάτες μου είναι οι αγαπημένοι μου! Είμαι αρχικά από την πολιτεία του Οχάιο και μετακόμισα στη Φλόριντα για το κολέγιο το 2008.

Μπορείς να μου πεις περισσότερα για το Taradise; Τι μπορούμε να βρούμε στο όμορφο concept store σου;

Το Taradise είναι μια ειδυλλιακή μπουτίκ εμπνευσμένη από την ελληνική μου κληρονομιά. Έχω οικογένεια στη Χίο. Στο Taradise, μπορείς να βρεις μια επιλογή από 25 έλληνες σχεδιαστές καθώς και ελληνικά προϊόντα. Κοσμήματα, μαγιό, κρέμες και διακόσμηση είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες μας!

Θυμάσαι πώς ξεκίνησε η ιδέα του Taradise και τι σε ώθησε να το δημιουργήσεις;

Η ιδέα του Taradise ξεκίνησε ενώ βρισκόμουν στο Μαϊάμι. Η αφορμή ήταν κάποια κοσμήματα που μου έδωσε η μητέρα μου από το ταξίδι της στην Ελλάδα πριν από αρκετά χρόνια. Τα κοσμήματα αυτά ήταν τόσο διαφορετικά και δεν έμοιαζαν με τίποτα από αυτά που υπάρχουν στην αγορά και οτιδήποτε παρόμοιο δεν είχε την ίδια ομορφιά με αυτά. Άρχισα ένα "moodboard" και ξεκίνησα να συλλέγω όλες τις ιδέες μου για μια τη συλλογή Taradise. Δημιούργησα αρχικά πολλά κοσμήματα με «μάτια»  και αξεσουάρ Taradise και τα φωτογραφήσαμε στο Five Star Island στο Miami Beach για το πρώτο lookbook. Eκείνο το καλοκαίρι έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα, ταξιδεψα στην Αθήνα όπου συναντησα σχεδιαστές, και έκανα μια πλήρη περιήγηση στη Χίο και στις μαστίχες της. Τότε κατάλαβα αμέσως ότι αυτό που ήθελα ήταν να ανοίξω ένα concept store στην Αμερική με τη σκέψη της Χίου στο μυαλό μου.

Ποιος είναι ο σκοπός σου και ποιο μήνυμα θέλεις να μεταφέρεις στους πελάτες σου;

Ο σκοπός μου του Taradise είναι να δώσω μια αυθεντική ελληνική εμπειρία με προϊόντα  μαστίχας που εστιάζουν στην ευεξία και την ομορφιά. Θέλω οι πελάτες μου να εκπαιδεύονται στην ιστορία της μαστίχας, πόσο σπάνια είναι και τα οφέλη της. Το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω στους πελάτες μου είναι ότι αγοράζοντας από το Taradise, μπορείς να γύρισεις στο σπίτι με ένα μικρό κομμάτι της Ελλάδας.

 

 

Πώς ανταποκρίθηκαν οι πελάτες στα ελληνικά προϊόντα (ειδικά οι μη Έλληνες); Οποιαδήποτε συγκεκριμένη ιστορία που θέλεις να μοιραστείς;

Μου αρέσει αυτή η ερώτηση. Έχουν ανταποκριθεί τόσο ειλικρινά και υποστηρικτικά, ειδικά οι μη Έλληνες, οι περισσότεροι από τους πελάτες μου έχουν μια σύνδεση με την Ελλάδα τις περισσότερες φορές και έρχονται συνήθως με μια καλή ιστορία! Το Taradise έχει έναν τρόπο να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα όταν μπαίνεις μέσα και αρχίζεις να βλέπεις τα πρώτα στοιχεία των μπλε και των αρχαίων ελληνικών συμβόλων. Μπορείς πραγματικά να σταματήσεις για ένα λεπτό και απλά να αισθανθείς τη φυσική ομορφιά των δώρων σε όλο το κατάστημα, πραγματικά σε μεταφέρουν στο δικό σου ελληνικό νησί. Όταν το κατάστημα είχε πρωτοανοίξει, είχα έναν πελάτη ο οποίος έκλαψε από χαρά βλέποντας μόνο και μόνο το όνομα των προϊόντων μας, γιατί θυμήθηκε τις παιδικές του αναμνήσεις από την Ελλάδα.

 

Πώς επιλέγεις τα προϊόντα και τους σχεδιαστές για το Taradise;

Επιλέγω τα προϊόντα και τους σχεδιαστές για το Taradise κυρίως μέσω συστάσεων. Για παράδειγμα, με τους σχεδιαστές και τα brands που συνάντησα ή ανακάλυψα ενώ ταξίδευα στην Ελλάδα την πρώτη φορά, έχουμε επιχειρηματικές σχέσεις κάθε χρόνο. Επιπλέον, προσθέτουμε νέα προϊόντα και σχέδια σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Ένα lookbook ή προϊόν που προσελκύει την προσοχή μου, θα το αγοράσω για το κατάστημα και τις περισσότερες φορές θα λάβουμε ένα δείγμα από την εταιρεία για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα του.

 

Που βλέπεις τον εαυτό σου προσωπικά και επαγγελματικά μετά από 5 χρόνια;

Βλέπω τον εαυτό μου προσωπικά μετά από 5 χρόνια να απολαμβάνω την οικογένεια μου και τον τρόπο ζωής μου εδώ στη Φλόριντα. Επαγγελματικά μετά από 5 χρόνια, βλέπω το Taradise σε ένα Resort & Spa.

 

Πες μας για το αγαπημένο σου ελληνικό νησί…

Το αγαπημένο μου ελληνικό νησί είναι η Χίος! Η καλύτερη μου ανάμνηση είναι να περνάω χρόνο με την ξαδέλφη μου Ξανθή και τους φίλους της εκεί. Θυμάμαι πως ένα βράδυ δώρισα σε όλους ένα βραχιόλι Taradise! Εκείνη τη νύχτα όλοι το φορούσαμε, δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο εκπληκτική ήταν η στήριξή τους και εξακολουθεί να είναι.

 

Πως εφαρμόζεις στη ζωή σου και την επιχείρηση σου το Greek Island Effortless Living. Πως μπορούν οι γυναίκες μέσα από την Sabbath Soaps να βιώσουν αυτήν την εμπειρία;

Εφαρμόζω στην καθημερινότητα μου το Greek Island Effortless Living μέσω το ν προϊόντων Taradise, Μαγειρεύω με μαστίχα και όλα τα καλλυντικά που χρησιμοποιώ είναι με μαστίχα Χίου. Επίσης βασικό κομμάτι του στυλ μου είναι τα αξεσουάρ με "μάτια", και μου αρέσει που έχω φέρει αυτό το trend πρώτη στην Αμερικανική αγορά. Το ελληνικό στυλ κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται απίστευτα.

Στη δουλειά μου παραμένω πιστή στο να διατηρούμε αυθεντικό το Taradise, τηρώντας το σκοπό μας γιατί ξεκινήσαμε ένα μοναδικό, επώνυμο concept store. Οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν το Greek Island Effortless Living μέσω του Taradise απολαμβάνοντας μία περιποίηση πρόσωπου με προϊόντα μαστίχας ή να αγοράσουν ένα μοναδικό ένδυμα ή αξεσουάρ. Οι γυναίκες βρίσκουν επίσης τα φυλακτά και τα μαξιλάρια μας τέλεια για να κάνουν το σπίτι τους να νιώθουν σαν ένα ελληνικό νησί.

You can see Taradise Collection Here!

 

 

You need more inspiration?