Η σημασία του Social Media Marketing για τις επιχειρήσεις

Οι social media πλατφόρμες έχουν γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες, παρέχοντας διάφορες ευκαιρίες για να συνδεθούν με τους πελάτες τους, να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα ως επωνυμία, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και το κοινό που τους ακολουθεί.

Read More
Πως το Business Coaching βοηθάει τις startup επιχειρήσεις

Μπορεί η έναρξη μιας startup επιχείρησης να ακούγεται ως μια εξαιρετική και συναρπαστική ιδέα, αλλά συνοδεύεται επίσης από πολλές προκλήσεις. Πολλές νέες επιχειρήσεις αγωνίζονται για να περιηγηθούν σωστά στο περίπλοκο τοπίο των πωλήσεων, των στρατηγικών πλάνων, της απόκτησης νέων πελατών, ή ακόμα και στο digital marketing κομμάτι.

Read More
Career Growth: 10 Επιχειρηματικές στρατηγικές ανάπτυξης

Στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό τοπίο, οι επαγγελματίες χρειάζονται κάτι περισσότερο από τεχνική τεχνογνωσία για να ανταπεξέλθουν με το career growth (ανάπτυξη σταδιοδρομίας) τους. Πρέπει να υιοθετήσουν αποτελεσματικές επιχειρηματικές στρατηγικές που τους τοποθετούν στην ανάπτυξη και την επιτυχία, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση.

Read More
5 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις όταν ξεκινάς μια online επιχείρηση

Η έναρξης μιας καινούργιας online επιχείρησης μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερα ανταποδοτική και κερδοφόρα επιλογή. Παρόλα αυτά, συνοδεύεται απ’ το δικό της σύνολο προκλήσεων και κινδύνων. Είτε θέλεις να ξεκινήσεις να πουλάς προϊόντα, υπηρεσίες, είτε ακόμα και το δικό σου περιεχόμενο, τότε είναι σαφές πως θα πρέπει να έχεις ένα όραμα και ένα πλάνο.

Read More
Εργασιακό Burnout: Τι είναι, συχνά σημάδια και αντιμετώπιση

Η εργασία μας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητική, περίπλοκη και αγχωτική. Άσχετα απ’ το αν εργαζόμαστε σε ένα γραφείο, από το σπίτι μας, ή για τη δική μας επιχείρηση, το burnout (αλλιώς γνωστό και ως “Σύνδρομος Επαγγελματικής Εξουθένωσης”) μπορεί να μας χτυπήσει την πόρτα την οποιαδήποτε στιγμή. Αλλά πως μπορείς να αποφύγεις την εργασιακή εξάντληση;

Read More
Η πρώτη σου δουλειά; 6 τρόποι για να προετοιμαστείς σωστά

Όλοι θυμόμαστε πως ήταν η πρώτη δουλειά που πιάσαμε. Προτού παραβρεθούμε στο μέρος εργασίας, είχαμε άγχος, κάναμε εκατοντάδες σενάρια και προσπαθούσαμε να σκεφτούμε κάθε τρόπο για να είμαστε οι καλύτεροι και να κλέψουμε τις εντυπώσεις.

Read More
POPI DIMITROPOULOUComment
10 Ιδέες και Προτάσεις για Δουλειά από το Σπίτι

Η δουλειά από το σπίτι αποτελεί πλέον τη νούμερο ένα ζήτηση από το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων, και για όλους τους καλούς λόγους. Όταν η εργασία σου βρίσκεται στο σπίτι σου, υπάρχει προφανώς μεγαλύτερη άνεση και απολαμβάνεις να δουλεύεις σε έναν χώρο που έχεις φτιάξει εσύ, ακριβώς όπως το θέλεις.

Read More
Πως να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση σωστά

Όταν ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις μια καινούργια επιχείρηση, ένας απ’ τους πρώτους στόχους που πιθανότατα να έχεις είναι να την μετατρέψεις σε ένα επιτυχημένο και αναγνωρίσιμο brand. Μετά την έναρξη της δικής σου επιχείρησης όμως, κανένας δεν σε προετοιμάζει για όλα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Read More
Τι είναι το Coaching και τι κάνει ένας coach;

Αναρωτιέσαι τι είναι το coaching, πόσοι διαφορετικοί τύποι από coaches υπάρχουν, πως μπορεί να σε βοηθήσει, πως γίνονται οι συνεδρίες και τι ακριβώς κάνει ένας coach; Αυτές οι πληροφορίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις και να κατανοήσεις καλύτερα το coaching και τις μορφές του, καθώς επίσης και για να βρεις την κατάλληλη για εσένα.

Read More
POPI DIMITROPOULOUComment
6 συνήθειες που θα σε οδηγήσουν πιο γρήγορα στην ευτυχία!

Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που πετυχαίνουμε ένα νέο στόχο και αισθανόμαστε ευτυχισμένες-οι, μέσα σε ένα ή δύο μήνες τον εντάσσουμε στην καθημερινότητα μας ως κάτι φυσιολογικό που απλά συνέβη και επιστρέφουμε στην αίσθηση ότι υπάρχει ένα άλλο νέο εμπόδιο για να ξεπεραστεί και κάτι νέο θέλουμε κατακτήσουμε για να νιώσουμε και πάλι ευτυχισμένοι.

Read More
Παραίτηση από τη δουλειά; 10 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις

Η παραίτηση από τη δουλειά δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, ειδικότερα όταν δεν είσαι σίγουρος για το αν είναι η σωστή ή λάθος απόφαση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για να σιγουρευτείς πως οι επόμενες κινήσεις σου θα είναι για το καλύτερο.

Read More
Θεραπεία ή Coaching: Τι ταιριάζει σε μένα;

Θεραπεία ή coaching: Τι ταιριάζει σε μένα; Μία από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις που υπάρχουν γύρω από το business ή life coaching είναι ότι πρόκειται για ένα μασκαρεμένο είδος θεραπείας. Ή ακόμα χειρότερα, θεραπεία από κάποιον που δεν είναι πιστοποιημένος.

Read More
4 tips για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου στις μέρες του κορονοϊού.

Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε όλοι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει και επικρατεί ένας διάχυτος φόβος για το επόμενο διάστημα.

Τι μπορείς να κάνεις όμως για να βελτιώσεις τη διάθεση σου και να ανταπεξέλθεις στις μέρες του κορονοϊού;

Read More
4 συμβουλές για να νικήσεις την αυτοαμφισβήτηση και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Στις συνεδρίες career coaching, ένα από τα μεγάλα θέματα που εστιάζουμε στα θέματα καριέρας είναι το πώς να ξεπερνάμε τη φάση της αυτοαμφισβήτησης και να οδηγούμαστε στην αυτοπεποίθηση και στη λήψη των σωστών αποφάσεων. Ας δούμε, λοιπόν, 4 εύκολους τρόπους για να ξεπεράσεις την αυτοαμφισβήτηση.

Read More
3 πράγματα που κερδίζεις όταν δοκιμάζεις νέες προκλήσεις

Πολλοί πελάτες μου έρχονται και ζητούν κατευθύνσεις για το πως να ζουν πιο δημιουργικά και να αισθάνονται πιο ικανοποιημένοι στην επαγγελματική τους ζωή. Αν μπορούσα να το συνοψίσω σε δύο μόνο προτάσεις, θα πρότεινα τα εξής: να αγκαλιάζεις τις νέες προκλήσεις και να είσαι έτοιμη να εγκαταλείψεις τη ζώνη άνεσης σου για κάτι νέο νέο.

Τι μπορείς να κερδίσεις όμως δοκιμάζοντας νέα πράγματα; 

Read More
Τι είναι το Business Coaching και γιατί είναι σημαντικό;

Είτε τρέχεις μια μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, είτε σκέφτεσαι να ανοίξεις μια, είτε έχεις ένα τοπικό κατάστημα, τα οφέλη του business coaching θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις μόνο στα πιο ουσιώδης και σημαντικά πράγματα.

Read More
3 τρόποι να ξαναβρείς τη διαίσθησή σου!

Έχει υπάρξει στιγμή που διαισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με ένα μέρος ή με κάποιον άνθρωπο; Ή χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις τον λόγο, να είσαι σίγουρη, πέραν κάθε αμφιβολίας, για μια απόφαση που πήρες;

Read More